Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΕΣ ΓΛΥΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ..........

Ενεκα  των ημερων , 14 φεβρουαριου , αλκυωνιδες μερες , κτλ , η εμπνευση χτυπισε κοκκινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 και να ..........τα αποτελεσματα ,κοσμηματα απο ακρυλικο πυλο , χαντρες , πετρες , κορδελες , και γενικα οτι ειχα ευκαιρο ..... 
καρδουλες,


πεταλουδες , λουλουδακια ......

τα γνωστα γατακια  ...........
και για τις υπογλυκεμιες ................. παστες !!! τουρτες !!! μπισκοτα !!! , ντονατς, και κρουασαν





 ...........ωρα για διαιτα ? δε νομιζω .....!
                                                                        ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...................

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Τι θα Πρέπει να Προσέξεις στις Εκπτώσεις!


1. Ξεσκόνισε την ντουλάπα σου! Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τι είναι αυτό που πραγματικά σου λείπει ώστε να μην “χαθείς” μέσα στον μικρόκοσμο των προσφορών! Εάν έχεις ρούχα που δεν τα φοράς πολύ καιρό, τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να τα αντικαταστήσεις οριστικά!

2. Κάνε μια λίστα με τα βασικά κομμάτια! Κάθε γυναικεία ντουλάπα θα πρέπει να διαθέτει τουλάχιστον ένα μαύρο φόρεμα, μια minimal φούστα, ένα πουκάμισο, ένα μαύρο παντελόνι, ένα σακάκι, ένα καλό παλτό ή πανωφόρι, μια κομψή τσάντα και ένα ζευγάρι καλά παπούτσια! Όλα τα παραπάνω είναι κομμάτια βασικά που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πολλαπλούς συνδυασμούς στα καθημερινά και βραδινά outfits σου.

3. Δες τι θα φορεθεί την νέα σεζόν! Γιατί να μην φροντίσεις από τώρα για την Άνοιξη; Οι αλλαγές στις τάσεις είναι συχνά επιφανειακές. Εφόσον λοιπόν η Άνοιξη επιβάλλει τα φωτεινά χρώματα, γιατί να μην αγοράσεις από τώρα εκείνο το φούξια μπλουζάκι που είδες στην μισή τιμή;

4. Δώσε σημασία στην ποιότητα! Προσωπικά αυτό είναι κάτι που πάντα προσέχω είτε πρόκειται για ένα ακριβό ρούχο είτε για ένα μπλουζάκι από κάποια φθηνή αλυσίδα καταστημάτων! Σκέψου πριν το αγοράσεις…. πως θα το καθαρίζεις και από τι υλικό είναι φτιαγμένο; Σίγουρα δεν θέλεις μια αγορά που με το πρώτο καθάρισμα θα “αλλάξει” εμφάνιση!

5. Μην παρασύρεσαι από τις μεγάλες προσφορές! Οι αγορές σου θα πρέπει να γίνονται κατόπιν έρευνας και με γνώμονα την ανάγκη, την ποιότητά και τη σχέση τελικής τιμής έκπτωσης.

6. Προσοχή στις αναγραφόμενες τιμές! Θα πρέπει να γνωρίζεις λοιπόν ότι οι πωλητές υποχρεούνται να αναγράφουν πάντα και τις δύο τιμές στο προϊόντα τους. Της παλιάς (προ έκπτωσης), αλλά και της νέας (μετά έκπτωσης).

7. Έρευνα αγοράς! Το ιδανικό θα ήταν να έχει προηγηθεί κάποια έρευνα αγοράς. Έχω συναντήσει περιπτώσεις που καταστήματα άλλαζαν την αρχική τιμή προϊόντος (για να δηλώσουν μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης). Αυτό βέβαια είναι κάτι που δύσκολα γίνεται αντιληπτό, ωστόσο εάν έχει πέσει στην υπόνοια σου θα πρέπει να το αναφέρεις. Οι ποινές και τα πρόστιμα για την παραπλάνηση των καταναλωτών είναι βαρύτατα.

8. Προσοχή στα ελαττωματικά προϊόντα! Πολλές φορές πίσω από μία μεγάλη προσφορά, μπορεί να υπάρχει ένα ελαττωματικό προϊόν.

9. Προσοχή! Στις προσφορές συνήθως δεν γίνονται αλλαγές! Εάν δεν είσαι σίγουρη για κάποια αγορά, φρόντισε να ενημερωθείς εάν θα μπορείς μετά να το αλλάξεις!

10. Δες τις προσφορές και των online καταστημάτων! Πολύ συχνά οι προσφορές που τρέχουν online είναι πιο μεγάλες από αυτές που τρέχουν εντός του καταστήματος. Σύγκρινε λοιπόν και αφού το έχεις δει ή δοκιμάσει από κοντά, κάνε μετά μια ακόμα φθηνότερη αγορά μέσω του ιντερνέτ.

11. Μεταχειρίσου τα ρούχα με “ευγένεια”. Η χειρότερη εικόνα που θα μπορούσα να φανταστώ είναι ένα χαοτικό “γιουσουρούμ” από ρούχα μέσα σε ένα κατάστημα! Ας προσέξουμε τα ρούχα και κυρίως όταν τα δοκιμάζουμε και φοράμε make up!