Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Make Up Ανοιξη 2011 ΠροΤΑΣΕΙΣ!

Μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά και είπα να ρίξω μια μάτια στις νέες τάσεις ανοιξη-καλοκαιρι 2011 στο μακιγιάζ που προτείνουν γνωστοί οίκοι
Σε γενικές γραμμές τόσο το make up όσο και τα ρούχα θα έχουν πολύ χρώμα!!!!

Ξεκινώντας από τον Οίκο DIOR  ( με έμπνευση την ελευθερια και την επανασταση απο το τελος των 60ς- 70s θα έλεγα εγώ ) δυναμικα ματια και χειλια προσαρμοσμενα στη συγχρονη εποχη μας.
παρατηρούμε ότι χρησιμοποιεί στα μάτια έντονες σκιές κυρίως ένα χρώμα  – κοράλλι , τυρκουάζ – πράσινα , λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού αλλά και μαύρο έντονο eyeliner καθώς και τονισμένες βλεφαρίδες  δε σταματαει όμως εδώ .
Έντονα επίσης είναι και τα χείλια σε χρώμα κόκκινο ο γνωστός Οίκος κάνει φέτος τη διάφορα που ίσως …όλοι αγαπήσουμε !!!!  τολμά με χρώμα στα μάτια και στα χείλη κάπου εκεί κινητέ και η πρόταση της MAC για την άνοιξη και το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας μερικές φόρες περισσότερα από ένα χρώμα σκιάς στα μάτια και όχι τόσο έντονο χρώμα στα χείλη (όσο του DIOR)  .


CHRISTIAN DIOR S/S 2011




Φουλ κόκκινο φέτος
 S.O.S Προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξετε δεν είναι όλα τα κόκκινα για όλες !!!

 Στις σκούρες επιδερμίδες επιλεγούμε οι βαθιές κόκκινες αποχρώσεις και τα κόκκινα που καφετίζουν.
Οι πιο ανοιχτόχρωμες είναι πιο προνομιούχες αφού τους ταιριάζουν σχεδον όλα ακόμα και τα πορτοκαλί κόκκινα.
Πάμε τώρα να δούμε τα βήματα για το τελεία κόκκινα χείλη

( άρθρο του vita.gr τεύχος 2/2009)
● Πρώτα από όλα, για την εφαρμογή οποιουδήποτε κραγιόν είναι απαραίτητο τα χείλη να βρίσκονται σε τέλεια κατάσταση, απαλά και ενυδατωμένα, χωρίς να έχουν σκασίματα. Για το λόγο αυτόν, κάνετε μια ελαφριά απολέπιση, τρίβοντας πολύ απαλά την επιφάνεια των χειλιών σας με μια οδοντόβουρτσα.
● Στη συνέχεια, απλώνετε λίγο make-up σε όλη την επιφάνεια και μετά πούδρα.
● Συνεχίζετε κάνοντας το περίγραμμα με ένα μολύβι (προσωπικά, θα διάλεγα ένα σε ουδέτερο χρώμα για να μην είναι έντονο) και απλώνετε το κραγιόν.

● Όταν τελειώσετε, ταμπονάρετε τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο, περνώντας το ανάμεσά τους, και απλώνετε άλλη μία στρώση.



ΦΕΤΟΣ ,ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ !  ;)

Έντονο eyeliner βλέπουμε και στη καμπάνια της Estee lauder καθώς και έντονα καλοσχηματισμένα χείλη εδώ σε χρώμα φούξια.
 Οι περισσότεροι οίκοι φέτος επέλεξαν έντονα κόκκινα, σε πολλές αποχρώσεις  κοραλλί , πορφυρό, ­κόκκινο της φωτιάς, φούξια  χείλη , όπως ο οίκος Fendi, Gucci , Jill Sante , Les Copains ακομα ο Luis Vuitton  ,ο YSL , o Αrmani .
FENDI

GUCCI

LOUIS VUITTON S/S 2011

ARMANI

YSL

GUCCI
Το κόκκινο κραγιόν, κλασικό και ταυτόχρονα τολμηρό και αισθησιακό, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, επειδή φωτίζει το πρόσωπο.
Αυτό δε μας σταματαει να το φορέσουμε από το πρωί απλά μονό του, αν επιλέξεις να βάψεις με κόκκινο κραγιόν τα χείλη σου εννοείται πως όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ θα πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ. Ελάχιστο ρουζ στα μάγουλα, σκιά σε χρώμα του δέρματος και  μάσκαρα αρκούν





ΑΝΟΙΞΗ 2011 προΤΑΣΕΙΣ !!!


ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ? …..ΤΙ ΛΕΤΕ ?
Η άνοιξη έρχεται πιο χρωματιστή από κάθε άλλη φορά
Oι πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας σε όλες της πρωτεύουσας της μόδας πλημμύρισαν από χρώμα και ανοιξιάτικες νότες. Φανταχτερά χρώματα και αεράτα σύνολα σηματοδοτούν την φετινή άνοιξη, που θα είναι πιο φαντασμαγορική από ποτέ.... like,like,like!!!!

Σίγουρα το λευκό εξακολουθεί να είναι μια σταθερή άξια για την άνοιξη και το καλοκαίρι , οι ρίγες , οι δαντέλες , και τα κλασσικά μπεζ .


Τα must όμως για φέτος είναι τα έντονα χρώματα και τα εμπριμέ (floral) σε σορτς , φορέματα ,τοπ.


Έντονα fluo
Ζωηρά  εκτυφλωτικά fluo σε όλα τα χρώματα της ίριδας πλημμύρησαν στις πασαρέλες αναζωογονώντας με ένταση την εμφάνισή και διάθεσή μας.



Χαρούμενα Floral
Τα λουλουδάτα εμπριμέ επιμένουν και φέτος  σε όλα τα χρώματα,  μεγέθη και κομμάτια κοσμώντας όλων των ειδών τα υφάσματα από αέρινες διαφάνειες μέχρι και τα αγαπημένα μας jean.







μια μικρη γευση ετσι για να μας αναιβει λιγο και η διαθεση !!! φιλακιαααα


Τα παραπάνω προτείνει ο οίκος dolce gabbana ενώ τα επόμενα κυκλοφορούν ήδη στην αγορά σε super τιμές. 25- 45  eyrw.

Αν αποφεύγετε τις έντονες αντιθέσεις στα ρούχα σας τότε τολμήστε να φορέσετε μια γαλάζια ή κίτρινη τσάντα, ένα έντονο ροζ κραγιόν .

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Σήμερα λοιπόν λέω να αλλάξουμε λίγο ύφος και να ασχοληθούμε με την ομορφιά μας!!!  


Εύκολες λύσεις  για να φροντίσουμε και να ανανεώσουμε το πρόσωπο μας με υλικά που υπάρχουν στο σπίτι μας ανά πάσα στιγμή ! γρήγορα , οικονομικά ! και με αποτελέσματα !!!
Οι μάσκες πρόσωπου  μας ακούγονται όνειρο απατηλό αφού δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθούμε με την αγορά της κατάλληλης θα πείτε οι περισσότερες !να όμως πως με απλά φυσικά υλικά που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας θα φτιάξουμε μάσκα και θα έχουμε και αποτελέσματα .

 ΠΙΛΙΝΓΚ

ΥΛΙΚΑ

1κ.γλ αλάτι ψηλό
1 κ.γλ ζάχαρη αχνή
1 κ.σ ελαιόλαδο

( αλλάζοντας το ελαιόλαδο με λεμόνι το πίλινγκ μας μετατρέπετε σε Λευκαντικό – κάνοντας την επιδερμίδα μας πιο φωτεινή και σβήνοντας αρκετά τις πανάδες  ΠΡΟΣΟΧΗ ! το Λευκαντικό πίλινγκ γίνεται αυστηρά μονό μια φορά τον μηνά λόγο των οξέων από το λεμόνι)

Ανακατεύουμε τα υλικά μας και κάνουμε ένα πολυ ελαφρύ μασάζ(ανοδικες κινησεις) στο πρόσωπο αφήνουμε για  2-4 λεπτά  αφαιρούμε με χλιαρό νερό .


 ΜΑΣΚΑ ΛΑΜΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ( μια φορά την εβδομάδα)

ΥΛΙΚΑ

 10 περίπου σταγόνες  στημένο λεμόνι
  1κουταλιά της σούπας γιαούρτι

Αυταααα!!! Ανακατεύουμε το μείγμα καλά ( όχι δε θα φτιάξουμε τζατζίκι !) και έτοιμη η μάσκα !  

Τοποθετούμε στο πρόσωπο μια γερή στρώση και την αφήνουμε να στεγνώσει για 20’ -30’ λεπτά αφαιρούμε με άφθονο νερό
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΙΛΙΝΓΚ .


Τώρα τα μαλλιά ………

Λάμψη – όγκος – ενδυνάμωση

Το μυστικό αυτό μου το έχει  πει η φίλη μου και κομμώτρια Ελένη Παιρακταριδου Εξαιρετική!!! και από τότε το κάνω όποτε έχω χρόνο(και αν δεν έχω?  Βρίσκω! γιατί αξίζει τον κόπο .)

Υλικά

1 μπουκαλάκι δαφνέλαιο ( από το φαρμακείο η τα μαγαζιά με φυτικά προϊόντα )
1 μπουκαλάκι  αμυγδαλέλαιο


Αναμειγνύουμε σε ένα τρίτο μπουκάλι  τα δυο λάδια και έτοιμη θρεπτική μάσκα μαλλιών από τις άκρες ως τη ρίζα ( φυσικά και ΔΕΝ βάζουμε όλο το μπουκάλι σε μια δόση!!! )
βάζουμε όσο χρειάζεται(2-3 κ.σ) κάνοντας ένα ελαφρύ μασάζ σε όλο το κεφάλι μας αφήνουμε τουλάχιστον μια ώρα  τυλιγμένα με μια πετσέτα η μια μεμβράνη .( εγώ να πω την αλήθεια τα αφήνω όλο το βραδύ χχχχχχ) αφαιρούμε . 
 προσοχή με ελάχιστο νερό και πολύ σαπουνάδα στην αρχή,  αλλιώς; τα λάδια δε θα φύγουν απ τα μαλλιά μας ,στη συνεχεία λουζόμαστε κανονικά .

Εγώ τη μάσκα αυτή την κάνω μια φορά την εβδομάδα την Αγαπώ!!!  τα μαλλιά μου  τα βοηθά να μακραίνουν και να αναδομούνται απο τη Ψαλλίδα , τους δίνει λάμψη και ζωντάνια  !


Αυτά ήταν μερικά μυστικά ομορφιάς που είχαν τελεία αποτελέσματα και αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σας !

Κάντε τα και θα με θυμηθείτε .......φιλιά!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΕΥΚΟΛΗ!!!! ΕΠΙΤΟΙΧΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΗ

Σκουλαρίκια , βραχιόλια , κρεμαστά ,δαχτυλίδια, ακόμα και λαστιχάκια για τα μαλλιά , ποσά ?μα ποσά? έχουμε  άραγε ?… ποιος ξέρει ??? κάνεις !!! κλεισμένα σε κουτάκια, συρτάρια και όταν έρθει η ώρα να τα αναζητήσουμε ..? ψάχνουμε , ψάχνουμε , δε θυμόμαστε τι έχουμε και στο τέλος?... περνούμε καινούργια και πάλι απ την αρχή!!!
 να λοιπόν ο παρακάτω τρόπος πως θα μας βοηθήσει να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη , να τα βλέπουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή και να ξέρουμε τι μας γίνεται !!!
Έτσι και γω λοιπόν χτες αποφάσισα κάτι να κάνω να βγω απ αυτό τον χαμό που επικρατεί στα νεσεσέρ και τις μπιζουτιερες μου , τουλάχιστον όταν θέλω κάτι να το βρίσκω αμέσως και επιτέλους να συνδυάζω και να φοραώ τα μπιζού μου συχνότερα !!!  
  Προχώρω λοιπόν να μοιραστώ τα βήματα μου μαζί σας και να δείτε το αποτέλεσμα !
Υλικά

Σύρμα κήπου
Κοπτακι
Κορδέλα αδιάφορου υλικού

Λίγα υλικά και εύκολα

1ο βήμα  κόβουμε σύρμα όσο θέλουμε και δημιουργούμε  ένα κύκλο , καρδιά , τρίγωνο , ότι θέλουμε ανάλογα  το σημείο που θα το κρεμάσουμε  εγώ έκανα καρδιά !!!
2ο βήμα  στη συνέχεια κόβουμε  σύρμα σε λωρίδες ανάλογα την απόσταση και ενώνουμε την μια πλευρά με την άλλη (στην αρχή το αποτέλεσμα μου θύμισε σχάρα ψησιματος )
3ο  αφού τελειώσουμε με τις οριζόντιες γραμμές  , ενώνουμε στο κέντρο μια καθετή για περισσότερη σταθερότητα . ντύνουμε τα σύρματα με τη κορδέλα μας ( τυλίγοντας ) και ΕΤΟΙΜΟ  ΓΙΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ !!!
      ΜΙΑ ΧΑΡΑΑ!!!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΗΔΗ ΚΡΕΜΑΣΑ  ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ !!!!
                                                            ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!!!!!!!!!!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ !

Εύκολες κορνίζες !!!!!!!!!

Πως λοιπόν να μεταμορφώσω   μια απλή κορνιζά  σε ένα  χαρούμενο δημιούργημα για τις προσωπικες μου στηγμες  
βήμα – βήμα

Υλικά

Κορνίζες  (απλές κορνίζες της αγοράς η παλιές άχρηστες  )
Μεταλλικά χαρτιά  σε ότι χρώματα θέλουμε
Ψαλίδι
Κολλά γενικής χρήσης
Και φαντασία!!!!!!!


περνούμε λοιπόν τη κορνιζουλα μας ,τα χαρτόνια μας και κόβουμε σε διάφορα σχήματα( κύκλους, τετράγωνα, τρίγωνα, σε διάφορα μεγέθη ) 
 καλύτερα θα είναι ένα σχήμα κάθε χρώμα .

Κάνουμε τις δόκιμες μας για να δούμε πως θα βγει χωρίς να χρησιμοποιήσουμε κολλά και αφού αποφασίσουμε το τελικό σχέδιο αρχίζουμε να κολλάμε και Ττ τα ταννννννν !!!!  ιδου το αποτέλεσμα !!!!

Η αλήθεια είναι ότι για ανθρώπους σαν και μένα  το αποτέλεσμα είναι πάντα λίγο  γι αυτό ακόμα και στο τέλος κάθε εργασίας  πάντα κάτι θέλουμε να προσθέσουμε .....χμμμμμμμμ

στη συγκεκριμένη περίπτωση ενώ νόμιζα πως τελείωσα μόλις κρέμασα τα καδρακιά μου ήθελα κάτι ακόμα να προσθέσω και έτσι  επέλεξα να κολλήσω και μερικά  κουμπιά που βρήκα εύκαιρα !
τελος ?... ετσι λεω!!! χα,χα,χα
βαλτέ λοιπόν τη φαντασία σας να δουλέψει και σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει .
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ! <3
 

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

sweet !!! cernit !!! sweet!!! σε ολους μας αξιζει ενα γλυκακι...μμμμμμμμμμ!



Ας ξεκινήσουμε με την αδυναμία των περισσότερων τη σοκολάτα σε αποχρώσεις του σοκολα  κολιέ από ξύλο και  πολυμορφικό πυλό ,πέρλες ,τούλι ,κορδέλες, η τουρτα σοκολατίνα ταιριάζει με τα  μπεζ και τα λευκά μας ρούχα που θα φορέσουμε και φέτος την άνοιξη και γιατί όχι και το καλοκαίρι .



Στη συνεχεία cokies σε μακρύ κολιέ για πιο extreme εμφανίσεις.



Τούρτα φράουλα σε ροζ αποχρώσεις για τους παστέλ συνδυασμούς μας 



 κολιε με στρας και περτες διαφανες με σοκολατα και μπισκοτο με επικαλυψη σοκολατας all time classic μας αρεσει και παει με ολα !




 και μια σειρά από μπισκοτάκι , παστάκι και βαφλα φράουλα με κρύσταλλα και διάφανο κορδόνι για όλες τις περιστάσεις!!!!!!!!!
...Και μη τρομάζετε δεν παχαίνουν καθόλου !!! χαχαχαχα 

Η αλήθεια είναι ότι δεν έμεινα μονό στα γλυκάκια αν και έχουν πέραση!!! σαν ανήσυχο πνεύμα έκανα και σάντουιτς !!! χαχχααα! Γι’αυτους που είναι της υγιεινής διατροφής !


και διάφορα  μονογράμματα σκουλαρίκια ετσι για να μην ξεχνιόμαστε και έρχονται κι αλλά με ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή διάθεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!