Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

kosmhmata s/s 2011 part 2

Κατα αρχην Xρηστος Ανεστη και Χρονια Πολλα σε ολους μας !!!
και τωρα στα δικα μας !!!
σε συνεχεια λοιπον αυτης της δημιουργικης αναζητησης και της απαιτησεις της αδελφης μου!!!χαχαχαχα, οτι εχω αναρτησει( μονο κρικους!!!???)ειπα να  ανεβαζω και τα παρακατω ...........

σκουλαρικια ασημετρα με πετρες ( χαλαζια , κοραλι, αμεθυστο, αχατη , σμαραγδιτη , κρυσταλλο και μεταλλικη καρδουλα !) πολυχρωμο για να παει με ολα!

τι γυρευει τετοια ωρα ? ο ψαρας μεσα στη χωρα ??? χαχαχαα ! τσιπουρες ειναι !!!ενταξυ πλακα κανω .....
μεταλλικα ψαρακια με σε συνδιασμο με κρυσταλλο και κοραλι κορδελιτσες και ........ ακρως καλοκαιρινη ατμοσφαιρα !
 καρδουλες χειροποιητες με συρμα , χαλαζια ( της αγαπης που λεγαμε ..) ονυχα , και ροζ χαλαζια αρκουδακι( τυπου τουs)  που δε φαινετε μαλλον !
 κρεμαστα κοριστακια που κανουν σκηνακι , μπρος - πισω , με αλυσιδακι και περτες οπως ματι του τιγρη ,αμεθυστο , αχατι , ( καλα πλεων τα πετρωματα τα παιζω στα δαχτυλα !!! ;)) στο φορεμα στολησαμε ιριδιζον swarovski
 και φιογκακια καρο !!! ξερετε ... το γνωστο !!!
 σκουλαρικια απο κορδελα οργατζα ιριδιζον κρυσταλλα και πεταλουδες μουρανο !δροσερος συνδιασμος χρυσου - φυστικι
αυτα για σημερα !!! και συνεχιζουμε .............. φιλακια και καλο βραδυ !!!


Ναι , ναι συνεχιζω ...σημερα 30 /4/2011  απλα στην ιδια αναρτηση για μια πιο συνολικη εικονα !

 μεγαλα σκουλαρικια  με φιλντιζι, κοραλια , αμεθυστο , κρυσταλλα , και διαφορες πετρες σετακι με τον αναλογο κολιε .... σε τυρκουαζ κυριαρχια !

 πεταει ? πεταει ? ...... σκουλαρικια κρεματα με αχατη , και λευκο χαλαζια , ξυλινο κλουβακι με καναρινι !
 κρικοι απο μπλε λαπη περλα και φιλντιζι με μοντελο το βατραχο μου !!!

 επιχρυσες χορευτριες  ! με κοραλι , κρυσταλο μπλε και χαλαζια ! λετε να κανουν το βατραχο μου πριγκηπα???
 κρικοι απο χαλαζια , κοραλι , και σταυρουδακι απο τυρκουαζ !!!

 ψαριαααααα πουλαω και δε με νοιαζει !!! χαχαχα, ψαρακια μεταλλικα με χρυσοσκονες , κρυσταλλο θαλασσι , και σιελ πουα φιογκακι !!!

ακρουδακια απο αμεθυστο , συνδιασμενα με χαλαζια και ακατεργαστο αμεθυστο !
αυταααααααααααα!!!! αλλα..... τα λεμε συντομα ! μουατς!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Kοσμηματα !!!! 2011 S/S

ετσι για να κανω τη διαφορα  ειπα στη νεα παραγωγη  εκτως των γνωστων και αγαπημενων υλικων να ασχοληθω και με τους ημιπολυτιμους λυθους ισως η αναγκη της εποχης για καλοτυχια , ευτυχια , χαρα ακομα και ελπιδα η ισως απο απλη περιεργια εκανα τις παρακατω δημιουργιες..........

Η σύνδεσή τους με σύμβολα αστρολογίας και η πίστη για τις υπερφυσικές τους δυνάμεις έκαναν τους λίθους αγαπητούς στον κόσμο.  Το ενδιαφέρον μεγιστοποιήθηκε κατά τον 18ο και 19ο αιώνα όταν πολλά νέα κοιτάσματα και νέες πέτρες ανακαλύφθηκαν.

για να δουμε τι καναμε .....
κρικοι απο περλες , κρυσταλλα , κορδελες , παπουτσακι ( μη ξεχνιωμαστε ) και ροζ χαλαζια αρκουδακι

τι ειναι ο χαλαζιας ???

Θεωρείται ο λίθος της αγάπης, και λέγεται ότι γεμίζει την καρδιά με δόσεις συγχώρεσης και συμπόνοια. Αποκαθιστά την συναισθηματική ισορροπία. Λέγεται ότι απομακρύνει την κατάθλιψη και ενισχύει την καρδιά, αφού διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς. .


 κρικοι απο λευκο και ροζ χαλαζια , ροζ κρυσταλλινο ματακι , μεταλλικη καρδουλα , περλες , και φυσικα βλεπετε .....το ροζ αρκουδακι !!!

 κρικοι απο συρματικες επιχρυσες μπαλες , καρδουλες μουρανο , αμεθυστο και αχατη !
 αμεθυστος ????Μεταλλάσει την ενέργεια σε αγάπη. Προστατεύει από την γλωσσοφαγιά και το μάτι. Οξύνει το πνεύμα , την διαίσθηση και την διορατικότητα βοηθά στην περισυλλογή και φέρνει ηρεμία. Θεραπεύει από το στρες και την ημικρανία. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα .

αχατης ????  Πνευματικές Ιδιότητες του Αχάτη
Χρησιμοποιείται σε φυλαχτά για την πρόληψη από το «κακό μάτι»
Είναι ένα φυλακτό για τα ευπαθή μας συναισθήματα , μας βοηθάει δηλαδή να ξεπεράσουμε πράγματα και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.
Δίνει θάρρος και αυτοπεποίθηση.
Μπορεί να βοηθήσει το πρόσωπο που τον φοράει να γίνει πιο ευχάριστο και απορροφά την αρνητική ακτινοβολία.


σκουλαρικια απο διαφορους λυθους και μαλαχιτη

 ντονατς απο cernit ! , περλες , χαντρες ! ! just look , no eat !!!!
 σκουλαρικια απο αμεθυστο , χαλαζια , λευκο και ροζ !ιδιοτητες σας τις ειπα παραπανω ....love , love , love και θετικη ενεργεια !
 κρικοι απο κρυσταλλο , μεταλλικη καρδια , και διακοσμητηκο προσωπακι ! σιγουρα το τυρκουαζ εκτως απο κλασσικο καλοκαιρινο χρωμα μας βοηθαει και στο ματιασμα !
 suisi timeeeeeeeee! απο μαλαχιτη και χαλαζια ! με σολομο και κιτρινο τονο !
 χαλαζιας φουλ!!! και κρυσταλλο στο αγαπημενο καλοκαιρινο χρωμα !
 κρικοι απο ματι του τιγρη ( οχι δεν ειναι αυτο που μπορει να φανταζεστε ...) και στοιχεια απο τυρκουαζ και swarovski .

MATI TOY TIGRH Χρησιμοποιείται για προστασία. Δίνει θάρρος, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Βοηθάει στην αναγνώριση των ταλέντων και των ελαττωμάτων που πρέπει να ξεπεραστούν. Βοηθάει στην απαλλαγή εθισμών, επίσης ανακουφίζει την κατάθλιψη και ανεβάζει την διάθεση.

τυρκουαζ
Είναι προστατευτική πέτρα και θεωρείται λίθος φυλαχτό και προστατεύει από την βασκανία. Φέρνει ηρεμία και διώχνει το στρες. Είναι πέτρα εξαγνισμού και καθαρίζει την αρνητική ενέργεια. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
βρε λες ??? χμμμμμμμ !!!
και δυο τελευταια και σας χαιρετω !!! υπομονη !!! χαχαχα........
 δεν εχουν συγκεκριμενες ιδιοτητες αλλα σιγουρα ειναι πολυ εντυπωσιακα !!!!!!
κρικος μεγαλος απο cernit swarovski  τον αγαπωωω!!!

αυτα τα λιγα, εχουμε και συνεχεια πολυ συντομα .....φιλια !
Ο μαλαχίτης προσφέρει αισιοδοξία στη ζωή μας, διώχνει τους φόβους και έχει την ιδιότητα να μας βοηθά να ξεπεράσουμε παλιές κακίες συνήθειες η σχέσεις σε τέλμα, και να αντικρίσουμε με θάρρος το μέλλον, κάνοντας άφοβα τις επιλογές μας. Ακόμα χαρίζει γνώση και υπομονή.( υπομονη εεεε ??? μηπως να τα φοραω συνεχεια ...χμμμ)

NEW COLLECTION S/S 2011 C&K

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω αποφάσισα ότι για τη νέα συλλογή  εκτός των άλλων να προσασμωσουμε και μερικά στοιχεία από ημιπολύτιμους λίθους  έτσι λοιπόν για την ιστορία ………


Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Festival omorfias 2011 τι είδαμε …..

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος επισκεφτήκαμε το φεστιβάλ ομορφιάς στο εκθεσιακό κέντρο περιστεριού  για να ενημερωθούμε για ότι νέο κυκλοφορεί σε σχέση με την ομορφιά !!!


Παρ όλη την οικονομική κρίση λοιπoν που επικρατεί η έκθεση ήταν γεμάτη από επαγγελματίες του χώρου που θέλησαν να ενημερωθούν !!!
Εκτός από τα περιπτερά με τα ατέλειωτα προϊόντα , υπήρχε και το 2ημερο συνέδριο  με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα ομορφιάς .
σίγουρα σημαντικές ήταν οι συμβουλές του Freddy kalobratso ( makeup artist ) για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ καλοκαίρι 2011, και πως τις προσαρμόζουμε από τις πασαρέλες( το πάστωμα!!! είναι για τις φωτογραφίσεις)  στη καθημερινότητα μας .(βαζοντας σαν πρωτη προτεραιοτητα την περιποιηση του δερματος μας!!!! και μετα το make up που μας ταιριαζει !!!)
H παρακατω φωτογραφια ειναι η ταση του φετιου  καλοκαιριου (μια εικονα 1000λεξεις)


 Εννοείτε  ότι από τα must του καλοκαιριού  είναι το κόκκινο κραγιόν !!! ( σας το είχα πει ! )και γενικά τα έντονα χρώματα ( κοραλι, φούξια , πορτοκαλί, αρκετή μάσκαρα και έτοιμες !!!.βλ. ανάρτηση προΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 2011 υπάρχουν οδηγίες για τη σωστή τοποθέτηση του κραγιόν !

 από τη nailshop Co  τα μόνιμα χρώματα σε βερνίκια διάρκειας έως και 4 εβδομάδες . Δεν εχει καμια φθορα το νυχι μας ,πολύ μου αρεσε !!!


χτενίσματα βράδυνα σε νεανικό ύφος (rock) από τα κομμωτήρια Τελης Κυκερης – εξεραιτικη δουλεία .


τοποθέτηση ημιμονιμες βλεφαρίδες διάρκειας έως και 4 μήνες τούφα-τούφα  από την  η την celebrities eyelashes.

Καθώς και σε πολλά περιπτερά είδα την τάση των κρακελε μανο!!!WOWW! teleiaaa!!!


και των μεταλλικών νυχιών – nail foils,  με τα φιλμς που, να σας πω την αλήθεια… τα έχω από περισυ και όσες φόρες κι αν το έκανα δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα!!!
 … τώρα τη να πω περί ορέξεως ….


Εννοείτε ότι όλο και κάτι πήραμε …. Εγώ έδηξα ενδιαφέρων στα μανό !!! πολλά , μα παρά πολλά νέα χρώματα αποχρώσεις του γκρι , nude , πολλά παστέλ , αλλά και έντονα φωσφόριζε  κίτρινα , πράσινα , ροζ-μοβ .


Εεεε όλο και κάτι πήρα ! χιχιχι! μάλλον έκανα καλή επιλογή όπως φαίνετε …



Εεε και λίγες σκιές, μερικά ροζ , ααα και κάτι γάντια ποδιών reflexologias !(ασχετο!)

Αυτά από την αναμετάδοση !!!
Σας έδωσα μια πολύ μικρή γεύση από το τη ζήσαμε αυτό το Σ/Κ γιατί ήταν τοσααα πολλά!!!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές !!!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ανοιξιάτικες προτάσεις διακόσμησης

Απρίλιος !!!  καλό μηνά σε όλους , μπήκαμε επίσημα στο ξεκίνημα της άνοιξης όλο και κάτι λοιπόν πρέπει να κάνουμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας αλλά και τη ψυχολογία μας
Καλωσόρισε την άνοιξη με πολλά, πάρα πολλά λουλούδια!!!!!




Βρες το ιδανικό σημείο για να τοποθετήσεις  γυάλινα βάζα, τα οποία μπορείς να γεμίσεις με κίτρινους νάρκισσους - λουλούδι της χαράς και της αισιοδοξίας. Για να κάνεις ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα, στόλισε κάθε βάζο με μια κορδέλα από σιφόν στην ίδια απόχρωση των λουλουδιών.

Εδω όμως θα δούμε δυο άλλες εκδοχές εμένα μου αρέσουν εξ ισου .
Ναι ακόμα και γαλότσες στο χρώμα που μας εμπνέει μπορούμε να γεμίσουμε με τα λουλούδια μας δίνοντας άλλο ύφος στο σαλόνι μας επίσης τα ντενεκεδάκια από γάλα , κτλ άλλοτε βαμμένα με πλαστικό χρώμα στο χρώμα που ταιριάζει στο χώρο μας  άλλοτε διακοσμημένα με διάφορα διακοσμητικά και τεχνικές η ακόμα και στη φυσική τους μορφή γίνονται τελεία ανοιξιάτικα κασπο για λουλούδια!!!!




Ένα απλό γυάλινο βάζο ή κηροπήγιο μπορεί να μεταμορφωθεί σε πραγματικό έργο τέχνης , έξυπνα και απλά δημιούργησε εντυπωσιακές συνθέσεις !!!!




Εκτός βεβαία από τα λουλούδια άλλος ένας τρόπος να ανανεώσουμε το χώρο μας είναι βάζοντας  χρώμα ( στα αντικείμενα η ακόμα και στους τοίχους )
Μερικές ακόμα ΙΔΕΕΣ  την τελική επιλογή την αφήνω σε εσάς





Μην ξεχνάς η άνοιξη είναι μια αφορμή να βγάλεις τον καλλιτέχνη από μέσα σου!!!!