Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Make Up Ανοιξη 2011 ΠροΤΑΣΕΙΣ!

Μπαίνει η άνοιξη σιγά σιγά και είπα να ρίξω μια μάτια στις νέες τάσεις ανοιξη-καλοκαιρι 2011 στο μακιγιάζ που προτείνουν γνωστοί οίκοι
Σε γενικές γραμμές τόσο το make up όσο και τα ρούχα θα έχουν πολύ χρώμα!!!!

Ξεκινώντας από τον Οίκο DIOR  ( με έμπνευση την ελευθερια και την επανασταση απο το τελος των 60ς- 70s θα έλεγα εγώ ) δυναμικα ματια και χειλια προσαρμοσμενα στη συγχρονη εποχη μας.
παρατηρούμε ότι χρησιμοποιεί στα μάτια έντονες σκιές κυρίως ένα χρώμα  – κοράλλι , τυρκουάζ – πράσινα , λευκό μολύβι στο εσωτερικό του ματιού αλλά και μαύρο έντονο eyeliner καθώς και τονισμένες βλεφαρίδες  δε σταματαει όμως εδώ .
Έντονα επίσης είναι και τα χείλια σε χρώμα κόκκινο ο γνωστός Οίκος κάνει φέτος τη διάφορα που ίσως …όλοι αγαπήσουμε !!!!  τολμά με χρώμα στα μάτια και στα χείλη κάπου εκεί κινητέ και η πρόταση της MAC για την άνοιξη και το καλοκαίρι χρησιμοποιώντας μερικές φόρες περισσότερα από ένα χρώμα σκιάς στα μάτια και όχι τόσο έντονο χρώμα στα χείλη (όσο του DIOR)  .


CHRISTIAN DIOR S/S 2011




Φουλ κόκκινο φέτος
 S.O.S Προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξετε δεν είναι όλα τα κόκκινα για όλες !!!

 Στις σκούρες επιδερμίδες επιλεγούμε οι βαθιές κόκκινες αποχρώσεις και τα κόκκινα που καφετίζουν.
Οι πιο ανοιχτόχρωμες είναι πιο προνομιούχες αφού τους ταιριάζουν σχεδον όλα ακόμα και τα πορτοκαλί κόκκινα.
Πάμε τώρα να δούμε τα βήματα για το τελεία κόκκινα χείλη

( άρθρο του vita.gr τεύχος 2/2009)
● Πρώτα από όλα, για την εφαρμογή οποιουδήποτε κραγιόν είναι απαραίτητο τα χείλη να βρίσκονται σε τέλεια κατάσταση, απαλά και ενυδατωμένα, χωρίς να έχουν σκασίματα. Για το λόγο αυτόν, κάνετε μια ελαφριά απολέπιση, τρίβοντας πολύ απαλά την επιφάνεια των χειλιών σας με μια οδοντόβουρτσα.
● Στη συνέχεια, απλώνετε λίγο make-up σε όλη την επιφάνεια και μετά πούδρα.
● Συνεχίζετε κάνοντας το περίγραμμα με ένα μολύβι (προσωπικά, θα διάλεγα ένα σε ουδέτερο χρώμα για να μην είναι έντονο) και απλώνετε το κραγιόν.

● Όταν τελειώσετε, ταμπονάρετε τα χείλη με ένα χαρτομάντιλο, περνώντας το ανάμεσά τους, και απλώνετε άλλη μία στρώση.



ΦΕΤΟΣ ,ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΦΙΛΟ !  ;)

Έντονο eyeliner βλέπουμε και στη καμπάνια της Estee lauder καθώς και έντονα καλοσχηματισμένα χείλη εδώ σε χρώμα φούξια.
 Οι περισσότεροι οίκοι φέτος επέλεξαν έντονα κόκκινα, σε πολλές αποχρώσεις  κοραλλί , πορφυρό, ­κόκκινο της φωτιάς, φούξια  χείλη , όπως ο οίκος Fendi, Gucci , Jill Sante , Les Copains ακομα ο Luis Vuitton  ,ο YSL , o Αrmani .
FENDI

GUCCI

LOUIS VUITTON S/S 2011

ARMANI

YSL

GUCCI
Το κόκκινο κραγιόν, κλασικό και ταυτόχρονα τολμηρό και αισθησιακό, είναι ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις, επειδή φωτίζει το πρόσωπο.
Αυτό δε μας σταματαει να το φορέσουμε από το πρωί απλά μονό του, αν επιλέξεις να βάψεις με κόκκινο κραγιόν τα χείλη σου εννοείται πως όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ θα πρέπει να είναι πολύ ελαφρύ. Ελάχιστο ρουζ στα μάγουλα, σκιά σε χρώμα του δέρματος και  μάσκαρα αρκούν





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου