Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Kοσμηματα !!!! 2011 S/S

ετσι για να κανω τη διαφορα  ειπα στη νεα παραγωγη  εκτως των γνωστων και αγαπημενων υλικων να ασχοληθω και με τους ημιπολυτιμους λυθους ισως η αναγκη της εποχης για καλοτυχια , ευτυχια , χαρα ακομα και ελπιδα η ισως απο απλη περιεργια εκανα τις παρακατω δημιουργιες..........

Η σύνδεσή τους με σύμβολα αστρολογίας και η πίστη για τις υπερφυσικές τους δυνάμεις έκαναν τους λίθους αγαπητούς στον κόσμο.  Το ενδιαφέρον μεγιστοποιήθηκε κατά τον 18ο και 19ο αιώνα όταν πολλά νέα κοιτάσματα και νέες πέτρες ανακαλύφθηκαν.

για να δουμε τι καναμε .....
κρικοι απο περλες , κρυσταλλα , κορδελες , παπουτσακι ( μη ξεχνιωμαστε ) και ροζ χαλαζια αρκουδακι

τι ειναι ο χαλαζιας ???

Θεωρείται ο λίθος της αγάπης, και λέγεται ότι γεμίζει την καρδιά με δόσεις συγχώρεσης και συμπόνοια. Αποκαθιστά την συναισθηματική ισορροπία. Λέγεται ότι απομακρύνει την κατάθλιψη και ενισχύει την καρδιά, αφού διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς. .


 κρικοι απο λευκο και ροζ χαλαζια , ροζ κρυσταλλινο ματακι , μεταλλικη καρδουλα , περλες , και φυσικα βλεπετε .....το ροζ αρκουδακι !!!

 κρικοι απο συρματικες επιχρυσες μπαλες , καρδουλες μουρανο , αμεθυστο και αχατη !
 αμεθυστος ????Μεταλλάσει την ενέργεια σε αγάπη. Προστατεύει από την γλωσσοφαγιά και το μάτι. Οξύνει το πνεύμα , την διαίσθηση και την διορατικότητα βοηθά στην περισυλλογή και φέρνει ηρεμία. Θεραπεύει από το στρες και την ημικρανία. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα .

αχατης ????  Πνευματικές Ιδιότητες του Αχάτη
Χρησιμοποιείται σε φυλαχτά για την πρόληψη από το «κακό μάτι»
Είναι ένα φυλακτό για τα ευπαθή μας συναισθήματα , μας βοηθάει δηλαδή να ξεπεράσουμε πράγματα και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.
Δίνει θάρρος και αυτοπεποίθηση.
Μπορεί να βοηθήσει το πρόσωπο που τον φοράει να γίνει πιο ευχάριστο και απορροφά την αρνητική ακτινοβολία.


σκουλαρικια απο διαφορους λυθους και μαλαχιτη

 ντονατς απο cernit ! , περλες , χαντρες ! ! just look , no eat !!!!
 σκουλαρικια απο αμεθυστο , χαλαζια , λευκο και ροζ !ιδιοτητες σας τις ειπα παραπανω ....love , love , love και θετικη ενεργεια !
 κρικοι απο κρυσταλλο , μεταλλικη καρδια , και διακοσμητηκο προσωπακι ! σιγουρα το τυρκουαζ εκτως απο κλασσικο καλοκαιρινο χρωμα μας βοηθαει και στο ματιασμα !
 suisi timeeeeeeeee! απο μαλαχιτη και χαλαζια ! με σολομο και κιτρινο τονο !
 χαλαζιας φουλ!!! και κρυσταλλο στο αγαπημενο καλοκαιρινο χρωμα !
 κρικοι απο ματι του τιγρη ( οχι δεν ειναι αυτο που μπορει να φανταζεστε ...) και στοιχεια απο τυρκουαζ και swarovski .

MATI TOY TIGRH Χρησιμοποιείται για προστασία. Δίνει θάρρος, δύναμη και αυτοπεποίθηση. Βοηθάει στην αναγνώριση των ταλέντων και των ελαττωμάτων που πρέπει να ξεπεραστούν. Βοηθάει στην απαλλαγή εθισμών, επίσης ανακουφίζει την κατάθλιψη και ανεβάζει την διάθεση.

τυρκουαζ
Είναι προστατευτική πέτρα και θεωρείται λίθος φυλαχτό και προστατεύει από την βασκανία. Φέρνει ηρεμία και διώχνει το στρες. Είναι πέτρα εξαγνισμού και καθαρίζει την αρνητική ενέργεια. Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
βρε λες ??? χμμμμμμμ !!!
και δυο τελευταια και σας χαιρετω !!! υπομονη !!! χαχαχα........
 δεν εχουν συγκεκριμενες ιδιοτητες αλλα σιγουρα ειναι πολυ εντυπωσιακα !!!!!!
κρικος μεγαλος απο cernit swarovski  τον αγαπωωω!!!

αυτα τα λιγα, εχουμε και συνεχεια πολυ συντομα .....φιλια !
Ο μαλαχίτης προσφέρει αισιοδοξία στη ζωή μας, διώχνει τους φόβους και έχει την ιδιότητα να μας βοηθά να ξεπεράσουμε παλιές κακίες συνήθειες η σχέσεις σε τέλμα, και να αντικρίσουμε με θάρρος το μέλλον, κάνοντας άφοβα τις επιλογές μας. Ακόμα χαρίζει γνώση και υπομονή.( υπομονη εεεε ??? μηπως να τα φοραω συνεχεια ...χμμμ)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου