Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Ανοιξιάτικες προτάσεις διακόσμησης

Απρίλιος !!!  καλό μηνά σε όλους , μπήκαμε επίσημα στο ξεκίνημα της άνοιξης όλο και κάτι λοιπόν πρέπει να κάνουμε να ανανεώσουμε το σπίτι μας αλλά και τη ψυχολογία μας
Καλωσόρισε την άνοιξη με πολλά, πάρα πολλά λουλούδια!!!!!




Βρες το ιδανικό σημείο για να τοποθετήσεις  γυάλινα βάζα, τα οποία μπορείς να γεμίσεις με κίτρινους νάρκισσους - λουλούδι της χαράς και της αισιοδοξίας. Για να κάνεις ακόμα πιο γιορτινή την ατμόσφαιρα, στόλισε κάθε βάζο με μια κορδέλα από σιφόν στην ίδια απόχρωση των λουλουδιών.

Εδω όμως θα δούμε δυο άλλες εκδοχές εμένα μου αρέσουν εξ ισου .
Ναι ακόμα και γαλότσες στο χρώμα που μας εμπνέει μπορούμε να γεμίσουμε με τα λουλούδια μας δίνοντας άλλο ύφος στο σαλόνι μας επίσης τα ντενεκεδάκια από γάλα , κτλ άλλοτε βαμμένα με πλαστικό χρώμα στο χρώμα που ταιριάζει στο χώρο μας  άλλοτε διακοσμημένα με διάφορα διακοσμητικά και τεχνικές η ακόμα και στη φυσική τους μορφή γίνονται τελεία ανοιξιάτικα κασπο για λουλούδια!!!!




Ένα απλό γυάλινο βάζο ή κηροπήγιο μπορεί να μεταμορφωθεί σε πραγματικό έργο τέχνης , έξυπνα και απλά δημιούργησε εντυπωσιακές συνθέσεις !!!!




Εκτός βεβαία από τα λουλούδια άλλος ένας τρόπος να ανανεώσουμε το χώρο μας είναι βάζοντας  χρώμα ( στα αντικείμενα η ακόμα και στους τοίχους )
Μερικές ακόμα ΙΔΕΕΣ  την τελική επιλογή την αφήνω σε εσάς





Μην ξεχνάς η άνοιξη είναι μια αφορμή να βγάλεις τον καλλιτέχνη από μέσα σου!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου