Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Festival omorfias 2011 τι είδαμε …..

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος επισκεφτήκαμε το φεστιβάλ ομορφιάς στο εκθεσιακό κέντρο περιστεριού  για να ενημερωθούμε για ότι νέο κυκλοφορεί σε σχέση με την ομορφιά !!!


Παρ όλη την οικονομική κρίση λοιπoν που επικρατεί η έκθεση ήταν γεμάτη από επαγγελματίες του χώρου που θέλησαν να ενημερωθούν !!!
Εκτός από τα περιπτερά με τα ατέλειωτα προϊόντα , υπήρχε και το 2ημερο συνέδριο  με αρκετά ενδιαφέροντα θέματα ομορφιάς .
σίγουρα σημαντικές ήταν οι συμβουλές του Freddy kalobratso ( makeup artist ) για τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ καλοκαίρι 2011, και πως τις προσαρμόζουμε από τις πασαρέλες( το πάστωμα!!! είναι για τις φωτογραφίσεις)  στη καθημερινότητα μας .(βαζοντας σαν πρωτη προτεραιοτητα την περιποιηση του δερματος μας!!!! και μετα το make up που μας ταιριαζει !!!)
H παρακατω φωτογραφια ειναι η ταση του φετιου  καλοκαιριου (μια εικονα 1000λεξεις)


 Εννοείτε  ότι από τα must του καλοκαιριού  είναι το κόκκινο κραγιόν !!! ( σας το είχα πει ! )και γενικά τα έντονα χρώματα ( κοραλι, φούξια , πορτοκαλί, αρκετή μάσκαρα και έτοιμες !!!.βλ. ανάρτηση προΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 2011 υπάρχουν οδηγίες για τη σωστή τοποθέτηση του κραγιόν !

 από τη nailshop Co  τα μόνιμα χρώματα σε βερνίκια διάρκειας έως και 4 εβδομάδες . Δεν εχει καμια φθορα το νυχι μας ,πολύ μου αρεσε !!!


χτενίσματα βράδυνα σε νεανικό ύφος (rock) από τα κομμωτήρια Τελης Κυκερης – εξεραιτικη δουλεία .


τοποθέτηση ημιμονιμες βλεφαρίδες διάρκειας έως και 4 μήνες τούφα-τούφα  από την  η την celebrities eyelashes.

Καθώς και σε πολλά περιπτερά είδα την τάση των κρακελε μανο!!!WOWW! teleiaaa!!!


και των μεταλλικών νυχιών – nail foils,  με τα φιλμς που, να σας πω την αλήθεια… τα έχω από περισυ και όσες φόρες κι αν το έκανα δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα!!!
 … τώρα τη να πω περί ορέξεως ….


Εννοείτε ότι όλο και κάτι πήραμε …. Εγώ έδηξα ενδιαφέρων στα μανό !!! πολλά , μα παρά πολλά νέα χρώματα αποχρώσεις του γκρι , nude , πολλά παστέλ , αλλά και έντονα φωσφόριζε  κίτρινα , πράσινα , ροζ-μοβ .


Εεεε όλο και κάτι πήρα ! χιχιχι! μάλλον έκανα καλή επιλογή όπως φαίνετε …



Εεε και λίγες σκιές, μερικά ροζ , ααα και κάτι γάντια ποδιών reflexologias !(ασχετο!)

Αυτά από την αναμετάδοση !!!
Σας έδωσα μια πολύ μικρή γεύση από το τη ζήσαμε αυτό το Σ/Κ γιατί ήταν τοσααα πολλά!!!

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές !!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου